Dyret godkendes til slagtning af dyrlæge. For at undgå stress, skydes det på stedet, afblødes og køres efterfølgende til slagtning.
Et helt slagtet dyr vejer ca. 150 til 200 kg. Kødet er krogmodnet og du betaler for det antal kg der er på krogen ved ophæning. Prisen er 59,- kr/kg inkl. moms.
Kødet hænger og modner 16 til 21 dage hos slagteren inden det finparteres efter ønske og aftale. Under finpartering fjernes ben og sener, og det endelige antal kilo vil derfor være mindre end da dyret blev kroghængt.
Vi slagter normalt kun dyr efter bestilling, så du kan ikke forvente vi har kød på lager.
Ring eller skriv og forhør dig om hvad vi kan tilbyde:
Telefon: 40 89 18 10
Mail: fgh@firma.tele.dk
Du betaler kr. 1.000 ved bestilling, og restfaktura fremsendes når kødet er afhentet hos slagteren.
Christian Hansen, Overdrevsgården Enø
Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
"Bedriften har modtaget tilskud til Pleje af græs- og naturarealer. Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede områder. Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne."
”Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.”